ČESKÝ LIST

Ale zato se můžete dostat do EU: Nejen Gruzie a Arménie jsou konvertovány na “víru LGBT”

Rostislav Lussier
Rostislav Lussier

Galina ČERNOVÁ, speciálně pro PolitRUS.com / Přepis originálního rozhovoru z Politrus.com

Зато можно попасть в Евросоюз: Грузию и Армению обращают в «ЛГБТ-веру»

Progresivní demokratické společnosti v západních zemích často hovoří o důležitosti ochrany lidských práv a svobody projevu. Ve slavných Spojených státech a Evropské unii však může být svoboda projevu vykládána různě: vyjadřovat se můžete, ale ne ke každému a ne vždy. Ti, kteří díky propracovanosti systému nejsou slyšet, jsou lidé, kteří se staví proti agresivní LGBT propagandě.

V těchto zemích nejste slyšet, pokud jste člověk hlásící se k tradičním hodnotám a nepřijímáte kulturu, ve které existuje "rodič 1", "rodič 2", ve které jsou ve všech reklamních kampaních stejnopohlavní páry, včetně nezletilých a nepřijímáte kulturu, ve které se ve školách učí celé kurzy o tom, co je to LGBT. Západní experti se snaží tuto "životní filozofii" vnutit sousedům Ruska v postsovětském prostoru.

Příklad pro ostatní země

V zemích Evropské unie je propaganda LGBT nejen masivní, ale i agresivní. O tom, co se děje v Německu, PolitRUS opakovaně psal. Podle místních obyvatel visí duhové vlajky LGBT na dvorech škol a kostelů. O stejnopohlavních vztazích se mluví doslova na každém rohu, v některých městech se objevují fotografie stejnopohlavních párů držících se za ruce na semaforech.

Na pozadí takového tlaku LGBT se lidé vyznávající tradiční rodinné hodnoty cítí znevýhodněni.

Propaganda LGBT je ve školách v plném proudu - dětem se od útlého věku vypráví o tom, jaké mohou být vztahy mezi lidmi. Například ve Švédsku dostali žáci šestých tříd učebnice s obrázky párů: "chlapec - chlapec", "dívka - dívka". A obrázky jsou extrémně realistické, jsou na nich vidět genitálie.

V Německu se objevil článek o tom, že se takové hodiny sexuální výchovy pokoušeli organizovat ve starších skupinách mateřských škol, ale rodiče to oznámili novinářům a na pozadí skandálu se od takového nápadu upustilo.

Právě na tyto země Evropské unie, stejně jako na Spojené státy, poukazujeme jako na příklady tolerance a snášenlivosti.

LGBT "etablovaná" v českých školách

Takto popisuje situaci Rostislav LUSSIER, český občan a známý geopolitický analytik, který pravidelně vystupuje na platformě PolitRUS se svými odbornými komentáři k aktuálnímu dění.

Podle něj se v českém segmentu populárních sociálních sítí šířila videa s transsexuálním mužem, který malým dětem vyprávěl pohádky, jejichž podtext se ve skutečnosti týkal nešťastných homosexuálních zvířat.

Poučení z pohádky je následující: děti se mohou cítit jako chlapec nebo dívka bez ohledu na to, jako kdo se narodily.

"LGBT je prosazována shora, a to i prostřednictvím nevládních organizací. Proto se zástupci LGBT snadno dostávají do veřejných vzdělávacích institucí a převychovávají naše děti. Podstata jejich projevů: být transgender nebo cítit se jinak, než se narodíte, je téměř superschopnost a podpůrné přednášky na školách mají v dětech aktivovat tuto formu deviace a posléze je v tomto duchu vychovat i s pocitem vlastní nadřazenosti. Starší generace v naší zemi to samozřejmě nepřijímá. Čím jsou lidé mladší, tím je jim myšlenka LGBT sympatičtější.

To vše sem přichází z USA a přes Brusel. Naši zkorumpovaní proameričtí politici, EU a nevládní organizace SOROS and co., se starají o to, aby nepříjemné poznámky o homosexualitě nebo jejich kritika v jakékoli podobě byly trestány. Když se podíváte na sociální sítě, 9 z 10 hlavních sociálních sítí má sídlo v USA a šíří tuto ideologii jako virus.

Například YouTube vás za jakýkoli negativní komentář nebo video o homosexualitě odmění sankcemi a odstraněním kanálu. Stejně postupuje i Facebook, který vás na několik týdnů zablokuje a na tři měsíce sníží dosah vašich příspěvků. Systém se stará o to, aby lidé, kteří tyto "pokrokové kroky" kritizují, byli buď posláni do zapomnění, nebo odstraněni z kyberprostoru. Hlas kritiky přestane existovat. Umělá inteligence na sociálních sítích podporuje LGBTQ v komentářích a blogeři, kteří podporují sexuální menšiny, získávají přístup k velkému publiku, díky tomu, že je sociální inženýři ze sociálních sítí podpoří například zvyšováním jejich dosahu." uvádí Rostislav Lussier.

Západní "odborníci" se již po desetiletí snaží Rusům vštípit do hlavy tytéž pseudohodnoty, ale marně. Podobně se pracuje i v sousedních bývalých sovětských republikách Ruska, ale ani tam, mírně řečeno, nejde všechno tak docela hladce.

Propagace LGBT mezi dětmi není možná

Začněme Gruzií. Tato postsovětská země v posledních několika letech dává živě najevo své sympatie ke Spojeným státům a doufá ve vstup do Evropské unie v domnění, že jí to zajistí vstupenku do lepšího života. K získání takové vstupenky je třeba splnit řadu podmínek. A jednou z nich je žít v závislosti právě na oněch západních hodnotách. Občané Gruzie, lidé, kteří byli vychováni zcela jinak, jsou, mírně řečeno, proti propagandě LGBT, zejména pokud jde o děti.

V červnu 2023 vypukl v Gruzii skandál: v dětském menu restaurace McDonald's se v dětské sadě Happy Meal objevila dárková knížka, která vypráví o životě britského umělce Eltona JOHNA a jeho stejnopohlavním manželství. Po vlně pobouření veřejnosti byly knihy staženy.

Šéf gruzínské vládnoucí strany Gruzínský sen Irakli KOBAKHIDZE prohlásil, že propagace LGBT mezi dětmi je prostě nemožná:

"Propaganda na lidi působí. Tato statistika je znepokojující. Propaganda je kategoricky nepřijatelná a neakceptovatelná, zejména pokud jsou jejími adresáty děti. Musíme udělat vše pro to, abychom jí v rámci zákona čelili. Vidíme, že propaganda LGBT má bohužel širokou podporu. Doufám, že naše země nebude muset podporovat LGBT propagandu mezi dětmi."

Několikrát se pokoušeli uspořádat v Tbilisi průvod homosexuálů a pokaždé se to nepodařilo. Jeden z pokusů se uskutečnil v roce 2021. Gay průvod se měl konat pod honosným názvem "Pochod důstojnosti", den předtím začali lidé před gruzínským parlamentem pálit vlajky EU a také vyvěsili pravoslavný kříž, aby "očistili ulice od nečistot".

Totéž se stalo v hlavním městě Gruzie letos v červenci. V Tbilisi příznivci konzervativního hnutí Alt-Info a dalších pravicových stran v Gruzii narušili festival Tbilisi Pride Fest. V důsledku toho organizátoři "duhového" festivalu doslova utekli a velvyslanci západních zemí, když viděli, že pokus o destabilizaci společnosti opět selhal, začali odsuzovat odpůrce LGBT propagandy.

Arménie něco takového nepřijímá

Podobná situace je i v případě LGBT v Arménii. Již několik let se různá západní společenství, která údajně chrání práva lidí s netradiční orientací, snaží vnutit společnosti své "hodnoty". Před pěti lety se tak pokusily v Jerevanu zorganizovat Fórum LGBT křesťanů východní Evropy a střední Asie. Na sociální síti na to ironicky reagoval Mher TERTERYAN, bývalý poradce arménského premiéra:

"Je to vážně pravda?!" Nemyslím si, že by měli zůstat sami v tomto zaostalém, divokém a nebezpečném světě obklopeném rodinnými hodnotami. Stojí za to tam jít. Podívat se na "lidi" a, jak se říká, ukázat se. Jenže než se tam vydáte, "organizátoři" vám doporučují, abyste se předem zaregistrovali a zároveň se rozhodli pro svou identitu.

Šéf Jerevanského geopolitického klubu Arman Bošjan zase na své stránce na sociální síti uvedl, že "…pokud to půjde tímto tempem, bude možné napsat: už v bývalé Arménii. Protože v Arménii, kde žijí Arméni, je takové fórum z definice nemožné".

Stranou nezůstali ani představitelé církve, kteří důrazně vyjádřili svůj nesouhlas. Připomněl to nejvyšší patriarcha a katolikos všech Arménů Karekin II:

"Po staletí byl náš křesťanský lid nositelem ctěné ideje Bohem požehnané rodiny a strážcem posvěcených rodinných hodnot, dnes se objevuje snaha prezentovat morální úchylky a jejich otevřenou propagandu ve světle lidských práv a svobod. Svatá církev Kristova vyjádřila svůj postoj k fenoménu homosexuality a prohlásila tento způsob života, který deformuje lidskou přirozenost, za nepřijatelný."

V loňském roce začala v Arménii pracovat kancelář na podporu zástupců LGBT, která spadá pod západní neziskovou organizaci "Side of Law". Slavnostního otevření se zúčastnili velvyslanci Švédska, Velké Británie a Nizozemska, arménská ombudsmanka pro lidská práva Kristine GRIGORYANOVÁ a také Lilit MARTIROSYANOVÁ - transgenderová žena, která v roce 2019 vystoupila v arménském parlamentu a vyvolala skandál.

Místní obyvatele takové zprávy nepotěšily a snaží se tomuto úřadu vyhýbat. Navzdory tlaku zvenčí a politice moderní Arménie integrovat se do západního společenství místní obyvatelé nepřijímají a odmítají tzv. demokratické hodnoty.

Galina ČERNOVÁ, speciálně pro PolitRUS.com.

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu - Číslo účtu 2302374672/2010

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x